Specialiteiten

Dreamglass

B&O Speciaalglas BV is distributeur van Dreamglass, electrisch schakelbaarglas (doorzichtig/opaal). Dit byzondere product kent vele toepassings varianten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met B&O Speciaalglas B.V.

 

Scheepsbeglazing

G4 tijdens St. Maarten regatta met B&O Speciaalglas
G4 tijdens St. Maarten regatta met B&O Speciaalglas

B&O Speciaalglas levert ook glas voor de jachtbouw, binnenvaart, en zee gaande schepen.

B&O Speciaalglas neemt zitting in projectteams bij de ontwikkeling van nieuwe scheepstypen. Hierdoor zijn we in staat  het gehele traject van ontwerp tot uitvoering optimaal te begeleiden in overeenstemming met de eisen van de keurende instanties.

De trend voor structureel verlijmd, vlak en/of gebogen ramen zet ook in dit marktsegment verder door. De monteurs van B&O Speciaalglas hebben daarom een opleiding gevolgd bij Bostik/Simson voor het structureel lijmen van glas. Ook B&O speciaalglas levert douche deuren, spiegels en glazen meubels t.b.v. scheepsinterieurs.

 

            

Hardglazen deuren en douche cabines

Hardglas scheidingswand met deur
Hardglas scheidingswand met deur

B&O speciaalglas is specialist op het gebied van hardglas constructies,  hardglazen deuren, puien en spatschermen en wanden voor de douche etc. Maar ook beloopbaarglas, glazen trappen de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

PROFIEL GLAS

Industriele toepassing
Industriele toepassing

B&O speciaalglas levert en installeert profiel glaswanden voor binnen en buitentoepassingen. Het producten gamma varieert van de standaard blanke glasprofielen tot warmtereflecterende en zonwerende soorten maar ook gehard of gekleurde typen.

Voor de montage is er de beschikking over speciale aluminium profielen die desgewenst in een RAL kleur gemoffeld kunnen worden

Profielglas biedt veel ontwerpvrijheid en een duurzame economische oplossing voor het creëren van transparantie. Er zijn een aantal nieuwe type Profilit beschikbaar zoals o.a. "PROFILT WAVE" een gegolfd profiel.

Voo rmeer informatie kunt u zich tot B&O Speciaalglas wenden.